TV Jehona live

Loading...


Channel: TV Jehona
; Google translate: TV Jehona live
; Description: Qëllimi i ynë është që kjo punë të vazhdoj edhe më tutje per ti kujtuar rapsodet e folklorit shqiptare qe me dekada i kenduan trimave, kreshnikve dhe historis tonë kombëtare…

TV Jehona live

TV Jehona live


; Homepage: Unknown
; Stream : http://static.livestream.com/grid/LSPlayer.swf?channel=tvbm&autoPlay=true
; Country: Albania
; Language: Albanian
; Category: General

Loading...
8920
-
50%
Rates : 2
Loading...

Leave a Reply