108
Views
Loading...
Removed

Removed


Channel: TV Cameria
; Google translate: TV Cameria live
; Description: Ky kanal u dedikohet popullates çame dhe Çamërisë. Kanali yne mund te shikohet edhe ne faqen www.tvshqiptare.eu se bashku me mbi 300 kanale tjera…

TV Cameria live

TV Cameria live


; Homepage: Unknown
; Stream : http://static.livestream.com/grid/LSPlayer.swf?channel=cameria1&autoPlay=true
; Country: Albania
; Language: Albanian
; Category: General

(108)

Loading...

TV Cameria live